Oldalak

2012. február 5., vasárnap

Légy kreatív!

Éld át a flow élményt, ahányszor csak tudod! De valami nagyon kreatívat kell csinálnod, azt biztos....sportolni, dolgozni nem ér. Alkoss valamit, olyasvalamit, amire nincs határidő, és ahol nicsenek külső elvárások a végeredményt illetően. Igenis az üres vászon, vagy agyagtömb fölött kell ülni addig, amíg el nem kap az ihlet. Találj valamit, amit szívesen csinálsz rendszeresen, és bármikor beszippantja a teljese figyelmedet: kézműves alkotás, zene....bármi, csak tényleg hozz létre valamit, ami az elejétől a végéig a Te fejedből pattan ki.
Ez az élmény jelzi, hogy kiléptél a mindennapokból, oda ahol csak Te vagy és semmi más. Ha van egy kreatív hobbid, sokat tettél a mindennapi stresszadagod feldolgozásáért.

"A flow érzése a szabadság jele."
"Az elmélet azt a jelenséget írja le, amelynek során az ember tér és időérzékét elveszítve egy számára örömet és kihívást jelentő tevékenységbe belefeledkezik és ez számára boldogságérzést okoz."
Wiki-s cikk a flow-ról:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Flow

Találtam a neten egy linket, mely azt ígérte, hogy elmondja nekem, hogyan tudom megtalálni a flow-t a munkámban. Óh, ide nekem! - gondoltam.
Rákattintva viszont....

...szóval sehogy:DD
Hát kösz, de legalább ezzel is tisztában vagyunk:)
Tényleg így van ez...?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése