Oldalak

2012. február 2., csütörtök

Tartós Cuccok

Fenntartható fejlődés. Persze, komolyan hangzik, olyan dolognak, amihez ugyan mi is hozzájárulhatunk, de akkor meg kerülgethetjük a konyhában a pet-palackokat és használhatunk olyan tisztítószereket, amik egy elefántot sem tüntetnének el a konyhából.
Van egy olyan szintje a környezettudatosságnak, amire a legtöbben még nem érzik érettnek magukat (a teafilter alkotóelemeire való szétszedése és szelektív gyűjtése...hoppá), de a legtöbb dolog nem igényel azért bődületes életmódváltást.

1. Legyen bögréd!
Persze, nem ez fogja megmenteni a jegesmedvék életterét, az biztos, de nézd csak meg hány kollégád megy ki napközben KV-ért, amit aztán papír-Cuccban hurcol magával, hogy aztán 13 perc múlva kidobja azt!
Legyen egy csini bögréd az irodában..nagyon old-school:))



2. Legyen szatyrod!
Strapabíró, amit mindenre használhatsz és mindig magaddal hordhatsz. Összecsomagolható és belefér a táskádba. Nekem kettő is van, lásd lent:)
Belefér a jóga cuccom is és mivel picire összecsavarható, mindig nálam van (mármint a szatyor), így nem a kasszánál jut eszembe, hogy ja igen, miben is vigyem haza a Cuccokat.
Egy másik Cuccban?
Hahhhaha!




Szóval nem kell sokat tenni azért, hogy pár egyszer használatos tételt kiváltsunk valamire, ami jobb, környezettudatos és még szép is...most őszintén, hol van a teszkós-szatyor e szép táskákhoz képest?
Jó éjt..:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése